Ishockey-VM 2025

Ishockey-VM 2025 blir en spennende turnering for Norge som skal spille i Herning, Danmark. Norges landslag møter sterke motstandere i Gruppe B som USA, Tyskland og Sveits. Dette gir Norge en mulighet til å vise hva de er gode for mot noen av verdens beste lag. Med en solid innsats i tidligere mesterskap er håpet at laget kan kjempe om en plass i sluttspillet. For det norske laget vil støtten fra fansen være viktig og kampene i Herning gir norske supportere en flott sjanse til å heie frem laget. Nå gjelder det å holde hodet kaldt og prestere på isen!

Slik spilles VM 2025

Ishockey-VM 2025 vil bli arrangert i to ulike grupper som er fordelt mellom Stockholm i Sverige og Herning i Danmark. Totalt deltar 16 lag som er fordelt på to grupper med åtte lag i hver. De fire beste lagene fra hver gruppe vil gå videre til kvartfinalene der det blir utslagsrunder frem til finalen.

Gruppe A, som spilles i Stockholm, inkluderer blant annet Canada, Sverige og Finland. Gruppe B spilles i Herning og inneholder sterke lag som USA, Sveits og Tsjekkia. Norge er også en del av Gruppe B og de vil kjempe om en plass i kvartfinalene mot flere tøffe motstandere.

Lagene som ikke kvalifiserer seg til kvartfinalene vil spille om plasseringer eller risikere nedrykk til en lavere divisjon. Det blir en spennende turnering med mange høydepunkter.

Norges prestasjoner i VM 2024 og tidligere suksesser

Ishockey-VM 2024 var en utfordrende turnering for det norske landslaget. Norge endte på 11. plass etter å ha kjempet hardt mot flere sterke nasjoner. Selv om laget viste gode takter i enkelte kamper klarte de ikke å kvalifisere seg til sluttspillet. Norge møtte motstand fra blant annet Finland, USA og Sveits.

Norges beste prestasjon i et VM kom i 1951 da de overraskende endte på en imponerende 4. plass. Den gangen slo de både USA og Storbritannia, noe som står som en av de største bragdene i norsk ishockeyhistorie. På 2000-tallet er den beste plasseringen Norges 6. plass i 2011.

Oddstips på Ishockey-VM 2025

Hvis du ønsker å gjøre ishockey-VM 2025 enda mer spennende, kan du ta del i oddstips på kampene og følge med på ekspertenes vurderinger. Dette gir deg muligheten til å satse smartere og øke sjansene for å få gevinst på dine spill. Spesielt når Norge spiller kan gode oddstips være nyttige for å gjøre informerte valg.

For å finne de beste oddsene og anbefalingene, kan du besøke Norske bettingsider.com som har samlet de beste norske bettingsidene med konkurransedyktige odds på turneringen. Følg med på ekspertenes råd og få en enda mer engasjerende og underholdende opplevelse under VM.

Norges kamper i VM 2025

Ishockey-VM 2025 blir en stor test for det norske landslaget som skal spille i Gruppe B i Herning, Danmark. Norge møter sterke motstandere i gruppespillet, inkludert stormakter som USA, Tsjekkia og Sveits. For norske supportere blir det spennende å følge laget (sjekk hvor du kan streame ishockey) og se om de kan sikre seg en plass i kvartfinalene. Her er en oversikt over Norges kamper i gruppespillet.

Gruppe B (Herning)

  • Tsjekkia
  • Sveits
  • USA
  • Tyskland
  • Danmark
  • Norge
  • Kasakhstan
  • Ungarn

Norges kamper

  • 11. mai 2025: Norge vs. Sveits
  • 13. mai 2025: Norge vs. Danmark
  • 15. mai 2025: Norge vs. Kasakhstan
  • 17. mai 2025: Norge vs. Tyskland
  • 19. mai 2025: Norge vs. USA
  • 21. mai 2025: Norge vs. Tsjekkia
  • 23. mai 2025: Norge vs. Ungarn

Oppsummering Ishockey-VM 2025

Ishockey-VM 2025 vil bli arrangert i Stockholm, Sverige og Herning, Danmark  fra 9. til 25. mai. Totalt deltar 16 lag som er fordelt på to grupper. Norge spiller i Gruppe B der de møter sterke motstandere som USA, Tsjekkia og Sveits. For å kvalifisere seg til kvartfinalene må Norge havne blant de fire beste i gruppen.

Legg igjen en kommentar