Slik spiller du på ishockey – den ultimate guiden til nybegynnere

Ishockey er en populær sport å spille på, og hvis du er en av de som har lyst til å begynne med dette, er denne artikkelen for deg. Her skal vi gå igjennom noen av de viktigste tingene du bør vite. Og det aller første er valget av plattform!

For å finne den beste betting side kan du velge blant et bredt utvalg av sikre alternativer tilgjengelig. Det finnes utallige betting sider og det å velge de beste, og mest trygge, sidene er noe som krever at du legger inn litt ekstra jobb. Men dette er noe du kommer til å være glad for både på kort og lang sikt. Det er rett og slett en investering i din egen sikkerhet.

Velg de beste bettingsider

Noe av det som kan være utfordrende når man er ny, er det å velge de riktige sidene. Det er mange måter man kan gjøre dette på, og under skal du få noen av de viktigste tipsene når det kommer til akkurat dette – slik at du kan sikre deg at du velger en trygg plattform.

 1. Bruk tjenester og nettsteder som kontrollerer sider, slik at du kan føle deg tryggere på å velge noe som er trygt å bruke.
 2. Les anmeldelser fra andre som spiller på hockey.
 3. Les anmeldelser fra eksperter.

Slik spiller du på hockey

Når man spiller på hockey er det flere ting du kan spille på – hvem som vinner, hvor mange mål det blir skåret og hvilke spillere som får flest mål. Alt du trenger å gjøre er å velge det du tror er mest sannsynlig, og sette pengene dine på dette. Det er superenkelt. Når det kommer til oddsen er dette noe som kan variere mye, så vær oppmerksom på dette. Men uansett hva oddsen er, vil denne aldri være et realistisk bilde på hva utfallet vil være – dette kan man nemlig aldri forutse med sikkerhet.

Det er mange måter å spille på hockey, og du kan se denne videoen hvis du vil lære litt mer om det. Det å sette seg inn i betting når det kommer til den sporten man driver med er et bra sted å begynne, men det også mange generelle ting det er fint å vite om. Denne videoen gir deg masse god informasjon når det kommer til dette. I tillegg kan det lønne seg å følge med på statistikkene rundt de lagene man spiller på, for selv om man ikke kan forutse utfallet av kampene basert på dette, så hjelper det deg med å få et innblikk i sporten.

Begrep du må kjenne til

Det er noen begrep som er gode å kjenne til. Her er et utvalg:

 1. Moneyline: Her spiller du på ett av lagene
 2. Over/Under Markets: Her spiller du på hvor mange mål/poeng det vil være
 3. Puckerline betting: Her spiller du med puckerline handicap
 4. The Grand Salami: Her spiller du på om antall mål vil komme over eller under den linjen bookmakeren forutser

Dette er noe du egentlig ikke trenger å lære før du begynner å spille. Det er ting som kommer etter hvert som du får erfaring med det. Så ikke tenk at du trenger å vite alt før du starter. Prioriter heller de 5 tingene i listen under hvis du har lyst til å forberede deg best mulig. Det å få en god opplevelse når du spiller handler i høy grad om å være forberedt når det kommer til disse tingene – slik at du kan ha is i magen og bevare overblikket, roen og spillergleden.

5 Kjappe tips til nybegynnere

Når man er helt ny spiller kan det føles litt overveldende å skulle sette seg inn i alt det man føler at man burde vite. Derfor har vi satt sammen en liten sjekkliste, eller guide med kjappe tips, slik at du kan komme tilbake hit hvis du er i tvil om hvordan du skal forholde deg til noe, eller er redd for at du kanskje har oversett noe viktig. Det er selvsagt mange andre ting du kommer til å lære også, men disse 5tingene er et bra sted å begynne.

 1. Sett deg godt inn i hockey og lær deg mest mulig om alle de elementene som kan være med på å bestemme hva utfallet er. Hør på podkaster, se kamper og les artikler, nyheter og blogger. Hold deg oppdatert og vær kunnskapstørst.
 2. Baser valget ditt på egen research. Selvsagt skal du høre på tips og råd fra andre, spesielt de som er svært kunnskapsrike, men det er aldri smart å ta valg basert på direkte råd. Ta alltid stilling til disse og bestem deg for om disse er gunstige for deg eller ikke.
 3. Sett alltid opp et budsjett når du skal spille. Det å vite hva du har råd til å spille for er helt essensielt når det kommer til å få en god opplevelse. Det er usikkert om man vinner eller taper, og derfor er du nødt til å være forberedt på å tape de pengene du spiller for. Du kan være heldig å vinne, men det er likevel ikke noe du kan regne med, så de pengene du spiller for bør du regne som tapt – på denne måten kan du alltid sørge for at du ikke spiller for penger du trenger til noe annet, og dette er nøkkelen til en god opplevelse. Hvis du vinner er det fantastisk, men hvis du taper er det aldri krise. Prioriter penger til å spille i budsjettet ditt slik at du sikrer deg at du ikke tar penger fra andre poster der du trenger dem.
 4. Hold deg alltid til budsjettet ditt! Det er lett å la seg rive med når man spiller, så det å være veldig bevisst på at du ikke skal spille for mer enn du har planlagt er viktig. Dette gjelder enten du vinner eller taper.
 5. Snakk med de rundt deg om at du spiller. Det er alltid en god idé!