Alt om odds og betting på ishockey

Hvis du er en person som er glad i å følge med på ishockey, og som synes det er spennende å gamble, da har du kanskje allerede testet ut betting på odds i ishockey? Dette har blitt enormt populært den siste tiden, og det er mange som har begynt med dette for å gjøre det enda mer spennende å følge med på ishockey.

Slik fungerer odds

Når du better på sport så vil du både se og høre om odds. Dette er en svært sentral del av bettingen, og det er viktig at du skjønner hva det er og hvordan det fungerer. Ved siden av hvert bet så kan du se odds, disse blir representert som tall med to desimaler, som for eksempel 2.48. Når du better så er det disse oddsene du setter penger på, og de indikerer både hvor sannsynlig det er at dette kommer til å skje i løpet av kampen, og hvor mye du potensielt kan vinne.

Hvis det for eksempel er en kamp mellom Vålerenga og Stavanger Oilers, der førstnevnte har høyest odds, så er det blitt kalkulert at det er størst sannsynlighet for at de vinner. Det kan være kalkulert fra vinner historie, skader, spillere på banen og ferdigheter sammenlignet med det andre laget.

Oddsene har også noe å si for hvor mye penger du har mulighet for å vinne, basert på hvor mye du tipper for. Vi kan bruke oddsen på 2.48 som eksempel. Hvis du tror at laget med denne oddsen kommer til å vinne, og dermed velger å tippe 1000 kroner på den, så har du mulighet til å vinne 2480 kroner, med 1480 i gevinst. Du kan lese mer om betting på ishockey, og om ishockey odds her.

Kom i gang med betting

Dersom du synes at både ishockey og gambling er spennende, så kan betting på sporten være midt i blinken for deg. Her er det opp til deg å gjette deg frem til hva som kommer til å skje i løpet av en ishockeykamp, eller gjennom en rekke kamper. Det er enkelt å komme i gang, og her skal vi ta deg gjennom stegene som fører deg inn. Betting verdenen, og gjør deg klar for ishockey gambling.

Finn en bettingside

Det aller første du må gjøre dersom du har lyst til å starte med betting, er å finne den rette siden å gjøre det på. Det finnes veldig mange du kan velge mellom, så her gjelder det å lete godt etter en side som både er trygg og god. Husk å sjekk om siden har en gyldig lisens som tillater de å tilby gambling, og at de har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere spillere. Pass også på at siden du velger tilbyr betting på ishockey.

Opprett en profil

Når du har funnet siden du gjerne vil bette på, så er det bare å gå i gang med å opprette en profil. Dette gjør du ved å finne siden for registrering, og gi den personlig informasjon som behøves for å starte spillet. Du må også legge inn kortinformasjon og beskrive hvilken betalingsmetode du foretrekker. Det tar sjeldent lang tid å opprette en slik profil, og du er straks i gang med bettingen.

Gjør et innskudd

Snart er du i mål, men før du er helt klar må du sette inn penger på kontoen din. Dette er penger du kan bruke til betting. Noen bettingsider har egne bonuser og tilbud som kan gjelde for første gang du gjør et innskudd, og dette kan være lurt å følge med på. Når du har gjort et innskudd med metoden du foretrekker, så er du klar!

Begynn å bet!

Endelig er det klart for å begynne å bette. Start med å logge inn på profilen din, og finn veien til ishockey delen. Her kan du finne frem til den kampen du har lyst til å bette på, og se en rekke forskjellige odds. For å tippe på en av oddsene så er det bare å klikke på den, og skirve inn hvor mye du har lyst til å sats. Inne på profilen din kan du følge med på aktive bets, og siden bør også gi deg oppdateringer på hva som skjer i kampen i sann tid.

Bli en ekspert på ishockey

Som du skjønner så er ikke selve bettingen i seg selv komplisert. Bettingsider i dag har blitt gode nok til at så og si hvem som helst kan klare å bruke dem, men det er noe annet som må til for at du skal kunne bli god i betting. Når du better på sport så er det gambling, og det er aldri en garanti at du kommer til å vinne på det. Likevel er det en ting som betydelig vil øke sjansene dine for å gjette riktig, og det er å kunne alt om betting.

Du bør med andre ord kunne alt det er å vite om spillerne på banen, lagene og vinnerhistorie for å få en større sjanse for å tjene på bettingen din. I tillegg er det lurt å vite noe om forskjellige måter du kan bette, slik at du kan finne måten som passer best for deg. Da blir bettingen mye morsommere.

Bestem når du skal bette

En vanlig måte å bette på, er ved å plassere penger på odds i forkant av en kamp. Da har du god til til å bestemme deg, og du får svaret enten i slutten av kampen, eller når en hendelse skjer. Dersom du liker fart og spenning, og vil teste ut en annen metode å bette på, så kan du teste ut live betting når du ser ishockey via streaming! Dette foregår samtidig som kampen, go tar for seg en bit av den av gangen. Du kan for eksempel bette på om det blir noen mål innenfor 15 minutter, eller hvem av spillerne som kommer til å score.

Slik kan du komme i gang med betting på ishockey, som kan passe fint til deg som er glad i en kombinasjon av sport og gambling.