Ishockey stadig mer populært blant nordmenn

Norge har alltid vært en vintersportsnasjon, men de siste årene har stadig flere oppdaget ishockey. Dette har tatt en del popularitet fra andre idretter som slalåm, langrenn og skøyter – og denne trenden ser ut til å fortsette når vi går en ny sesong i møte. Imidlertid er det ikke bare på isen at hockey har blitt mer populær, og det er nettopp dette vi skal se litt nærmere på nå.

Mange nordmenn har nemlig fått opp øyne for betting mulighetene som kommer sammen med ishockey. Dette har lenge vært populært hos söta bror, men nå ser vi en lignende trend hos sportsbooks her i Norge også. Trenden kan nok i stor grad henge sammen med at en rekke nordmenn har gjort god karriere på ishockey i utlandet, men også at breddeidretten for alvor har fått opp øyne for ishockey.

Historie om ishockey i Norge

Ishockey har lenge hatt et fotfeste i Norge, men gjerne vært noe som man enten liker eller ikke. Det har aldri slått helt gjennom slik som fotball gjorde til massene og dermed gått glipp av en del mediedekning. Imidlertid er det verdt å merke seg at ishockey faktisk har vært aktivt i Norge helt siden 1930 tallet. Dette betyr at vi har spilt ishockey i Norge gjennom nærmere 100 år.

Dette har ført til at Norge faktisk har en del godt etablerte klubber innen idretten og det er nettopp disse som har blitt populære blant betting entusiastene. Vi har selvfølgelig et landslag også, men dette har dessverre havnet i skyggen av både Sverige og Finland som stiller langt sterkere i denne idretten. Derfor er det særlig interne kamper i den norske ligaen som har blitt mer populært de siste årene.

Det skrives stadig om nye kamper og spesielt populære lag som Vålerenga og Oilers har gjort det bra. Vi kan nok derfor si at ishockey historien i Norge er langt fra over. Tvert imot har den nok knapt startet og det kan bli spennende å følge med på hvordan den utvikler seg videre.

Hvorfor er det så populært å spille på ishockeykamper?

Profesjonelle betting spillere liker ofte å spille på idretter som ikke er dekket av de store mediene. På denne måten kan man selv finne frem til informasjon, men også finne gode muligheter innen odds. Det er nettopp en slik sweetspot man finner i norsk ishockey liga. Den er stor nok til at du vil finne muligheter å spille på hos de fleste store bookies, men du kan også finne attraktive odds.

Dette skyldes gjerne at de benytter seg av et lite utvalg informasjon tilgjengelig på engelsk, og spillere som leser norske aviser kan derfor finne mer nyttig informasjon. Her kan du opparbeide deg en fordel og dermed bedre analysere hvilke odds som faktisk er verdt å spille på. Ta derfor en titt på sportssidene i avisen neste gang du hører om en kamp, så kan du finne nyttige tips til hvor du bør legge inn din neste kupong.